Zakelijk glasvezel, wat zijn de voordelen?

Glasvezel internet is het internet van de toekomst! Het glasvezelnetwerk in Nederland breidt zich dan ook steeds sneller uit. Veel grote steden zijn al (gedeeltelijk) voorzien van een glasvezelnetwerk en ook in steeds meer buitengebieden wordt glasvezel internet mogelijk gemaakt. Daarmee is ook zakelijk glasvezel voor steeds meer bedrijven binnen handbereik. Dat is goed nieuws, want zakelijk glasvezel heeft een hoop voordelen. Wij zetten een aantal belangrijke voordelen op een rijtje:
 • Glasvezel internet is supersnel!

  Het internet via een glasvezel verbinding is razendsnel. Bestanden downloaden, uploaden, grote bestanden verzenden via de mail, dit alles kan probleemloos en even snel! Ook zwaardere toepassingen zoals bijvoorbeeld pinbetalingen, camerabewaking en videoconferencing gaan sneller via een glasvezelverbinding.
 • Hoogwaardige en stabiele verbinding

  Vaak wordt een internetverbinding trager wanneer er veel apparaten tegelijk worden gebruikt. Zeker bij groeiende bedrijven kan dit een groot probleem vormen. Zakelijk glasvezel kan echter op heel veel apparaten tegelijk gebruikt worden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit! Een glasvezel verbinding blijft stabiel, constant én snel. Bovendien is een glasvezel verbinding veel minder storingsgevoelig.
 • Glasvezel internet is de toekomst

  Een zakelijke glasvezelverbinding is toekomstvast. Zakelijk glasvezel biedt namelijk een capaciteit tot 1 Gbit/s. Daarnaast is een glasvezel verbinding schaalbaar, dus groeit deze gemakkelijk met je bedrijf mee!
 • Vrijheid in provider keuze

  Een glasvezelnetwerk is open. Dit houdt in dat alle providers van glasvezel internet gebruikmaken van hetzelfde glasvezelnetwerk. Daarmee heeft u als bedrijf volledige vrijheid in de keuze voor een bepaalde leverancier.

Zakelijk glasvezel via hallo,

Benieuwd of zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf beschikbaar is? Doe dan de postcode check op onze website! Wij leveren verbindingen van diverse providers zoals KPN, Zakelijk glasvezel Tele2 en Zakelijk glasvezel Eurofiber. Mocht je nog vragen hebben rondom zakelijk glasvezel, dan helpen wij je graag! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe werkt VoIP?

Welk zakelijk GSM abonnement is de beste?

Glasvezel vergelijken