Glasvezel vergelijken

Zakelijk glasvezel vergelijken

In Nederland zijn meerdere glasvezel providers welke een eigen netwerk exploiteren. Wilt u zakelijk glasvezel vergelijken? Dan kunt u nu stoppen met uw zoektocht. Fieber maakt gebruik van de netwerken van de meeste providers, doordat wij hoge volumes inkopen op deze netwerken, kunnen wij lage prijzen bedingen. Deze lage prijzen rekenen wij door aan U! Kortom bent u zakelijk glasvezel aan het vergelijken neem dan contact met ons op.


Zakelijk glasvezel internet

Zakelijk Glasvezel biedt de combinatie van een betrouwbare permanente verbinding met diverse aanvullende diensten zoals zakelijk internet en cloud-, hosting- en security-oplossingen. Alles wat nodig is voor professioneel gebruik.

Wat zijn de kosten voor zakelijk glasvezel? 
Het is van te voren vaak niet mogelijk om een inschatting te maken van de kosten. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van:
- de graafafstand naar de dichtstbijzijnde pop?
- de afstand t.o.v. dichtstbijzijnde bestaande glasvezelnetwerk (alle grote glasvezelpartijen)
- de gewenste bandbreedte 10 Mb tot 1 Gb
- de SLA en de gewenste uptime garanties
- de overboeking van de verbinding
- de contractsduur

Fieber is een onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) en werkt met alle glasvezelaanbieders in Nederland. Bij een aanvraag wordt eerst door Fieber gekeken welke provider in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken welke provider het meest geschikt is qua afstand, performance en prijsstelling. 

Met Fieber Zakelijk Glasvezel krijgt u een rechtstreekse internet aansluiting op het glasvezelnetwerk. De snelheid van uw zakelijk glas kunt u zelf bepalen. Door de rechtstreekse aansluiting, kunnen gegarandeerde snelheden van 10 Mb/s tot en met 1 Gb/s worden gehaald zonder overboeking, zowel up- als downstream. Met Fieber zakelijk glasvezel is het mogelijk om grote hoeveelheden data snel te verzenden en op te halen. Hiermee biedt deze verbinding de basis voor een toekomstvaste breedband connectie met het internet.

Wanneer we zakelijk glasvezel aanleggen, wordt dit volledig begeleid, met als voordeel voor u één aanspreekpunt. De levertijd bedraagt doorgaans voor FTTH 2 weken en voor FTTB tussen de 8 en 14 weken na het geven van opdracht. Voordat er gegraven kan worden, gaan hier nog een aantal werkzaamheden aan vooraf. Als eerste wordt er een uitgebreide Site Survey uitgevoerd. Vervolgens worden bij de gemeente de plannen ingediend voor het verlenen van de benodigde vergunningen. Pas hierna kan er daadwerkelijk overgegaan worden tot het graven, blazen van de glasvezel en het afmonteren op locatie.

- Vast laag tarief per maand
- Supersnelle verbinding over zakelijk glasvezel
- Gegarandeerde & maximale bandbreedtes met netwerkbeschikbaarheid van 99,9%
- Mogelijkheid tot Non-Overbooked dataverkeer 
- Geen datalimiet
- Geen Fair Use Policy
- Mogelijkheid de aansluiting te splitsen
- Mogelijkheid om uw eigen routers en firewall te gebruiken.
- Toekomstgericht
- Klaar voor werken in de cloud

Reacties

  1. Gambling Problem? Get a Sports Problem - Dr. MCD
    Sports gambling is now 제천 출장샵 illegal in the U.S., and it 보령 출장마사지 continues 나주 출장안마 to spread across the 속초 출장안마 country. But the problem is that the state has only 포항 출장샵 had one single sports

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe werkt VoIP?

Welk zakelijk GSM abonnement is de beste?